Смертельне ДТП на Холодній Горі: ВАЗ збив пішохода (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

10 липня, близько 21:25 на вулиці Холодногірській сталася ДТП, внаслідок якої загинув 55-річний чоловік.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Попередньо встановлено, що 32-річний водій авто ВАЗ рухався по вулиці Холодногiрській зi сторони вулиці Полтавський шлях та скоїв наїзд на 55-річного чоловіка. Від отриманих травм пішохід загинув на місці аварії. Водія транспортного засобу з забоями грудної клітини доставили до медичного закладу.

Фото: hk.npu.gov.ua

За показами свідків, пішохід переходив дорогу у невстановленому місті. Водій автівки повідомив, що не встиг загальмувати, у зв’язку з тим, що чоловік несподівано з’явився проїжджій частині.
Інформація внесена до Журналу єдиного обліку. Слідчим вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 7 липня о 00:47 на перехресті вулиці Шевченка та Білгородського узвізу в місті Харкові зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Chery Amulet. В результаті ДТП водії обох авто загинули. Також було травмовано пасажирів Daewoo Lanos та Chery Amulet. Працівниками рятувальної служби з автомобілів було деблоковано пасажирів. Постраждалих госпіталізовано до обласної лікарні.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення у Telegram-каналі ХХарків, очевидці аварії вважають, що ДТП спровокував водій Chery Amulet, який їхав на великій швидкості, приблизно 100 кілометрів на годину.

У прес-службі ДБР повідомили, що за кермом Chery Amulet знаходився помічник оперативного чергового Холодногірського відділу поліції Головного управління Нацполіції області.