У Харкові втретє забруднили офіс партії Бойка (фото)

Фото: Ірина Хижняк/Facebook

Вночі, 10 липня на вулиці Харківська набережна невідомі залили червоною фарбою двері та стіни приймальної партії “Опозиційна платформа – за життя” і народного депутата Юрія Бойка.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла керівниця приймальні Ірина Хижняк, повідомляє Харків Times.

За словами Хижняк, невідомі залили двері, стіни, сходи приймальної червоною фарбою, а порожню банку залишили біля порогу. Також нападники спалили файер.

Фото: Ірина Хижняк/Facebook

Крім того, за словами Хижняк, намагалися проломити двері, щоб кинути в приміщення “коктейль Молотова”. Але це їм не вдался. Пляшку з горючою речовиною нападники залишили біля дверей, повідомила Хижняк.

Фото: Ірина Хижняк/Facebook

На місце події викликали правоохоронців. Працівники поліції вилучили речові докази, провели необхідні слідчі дії. Більш детальної інформації у відділі комунікації Нацполіції області поки ще не надали.

Фото: Ірина Хижняк/Facebook

Як повідомляв Харків Times, приймальну партії “Опозиційна платформа – за життя” на вулиці Харківська набережна відкрив народний депутат Юрій Бойко 26 червня. І вже наступної ночі невідомі розбили двері в офіс і залили зеленкою. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

У ніч на 30 червня приймальню залили червоною фарбою.