Напад на таксиста на Харківщині – поліція затримала підозрюваного

Фото: hk.npu.gov.ua

Працівники карного розшуку та Чугуївського відділу поліції затримали 20-річного мешканця Івано-Франківської області, якого підозрюють у нападі на таксиста та нанесенні водію ножевих поранень.

Про це  Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За інформацією правоохоронців підозрюваний знаходився у Харківській області у знайомих. Де саме затримали хлопця, слідчі не повідомляють.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до15 років. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв ХарківTimes, 03 липня близько 16:16 до Чугуївської лікарні з села Базаліївка доставили 61-річного мешканця міста Чугуєва з колотою раною в області ключиці та передпліччя. Медики оцінювали стан пораненого як важкий.

Поліцейські встановили, що пенсіонер підробляє таксистом в Чугуєві. Травми йому наніс невідомий чоловік, якого потерпілий підвозив. В ході конфлікту зловмисник кілька разів вдарив чоловіка в область тулубу та верхніх кінцівок, після чого з місця події зник.