Харків’яни привітали Януковича з днем ​​народження – через Добкіна

Фото: Униан

Харківський нардеп Михайло Добкін згадав у соцмережі, що сьогодні день народження президента-втікача Віктора Януковича.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення народного депутата у Facebook.

З його слів, раніше він часто бував на іменинах у Віктора Федоровича. А сьогодні ностальгує, невже всі забули про цю дату. Хоча багатьох з нинішніх відомих політиків він тоді зустрічав за святковим столом у Януковича.

Кілька читачів сторінки Добкіна попросили передати Федоровичу привіт і поздоровлення. Президенту-втікачу бажають того, що не можна купити за гроші.

«Здоров’я, воно нікому ще не завадило, а все інше у нього є», – впевнені підписувачі.

Довідка (за даними Вікіпедії): Віктор Федорович Янукович – колишній президент України. У лютому 2014 року в розпал подій на Майдані втік до Росії.

Визнаний Верховною Радою таким, що самоусунувся від виконання своїх конституційних повноважень. 4 лютого 2015 року Янукович символічно був позбавлений звання Президента України (яке залишається за колишніми Президентами України).

За відповідний законопроект № 1883 проголосував 281 народний депутат, в тому числі 12 депутатів з «Опозиційного блоку». Проти такого рішення проголосував лише Добкін.

24 січня 2019 року визнаний винним у державній зраді, посібництві у веденні агресивної війни, за що нині засуджений на 13 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, вчора Михайла Добкіна не впустили на територію Російської Федерації. Взяли його відбитки пальців, сфотографували в анфас і профіль і сказали: «Вам до нас не можна!» Латвія впустила не прийнятого Росією Добкіна (Відео)