У смертельному ДТП на Шевченка загинув поліцейський

Фото: dbr.gov.ua

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Полтаві, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди в місті Харкові, внаслідок якої загинуло два водії.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення прес-служби ДБР, автомобілем Chery Amulet керував помічник оперативного чергового Холодногірського відділу поліції Головного управління Нацполіції області.

За повідомленням прес-служби ДБР, правоохоронець на перехресті Белгородського узвозу та вул. Шевченко не виконав вимогу знаку 2.2 “стоп” і не надав перевагу в русі автомобілю марки Daewoo Lanos. Внаслідок чого автівки зіткнулися.

Фото: dbr.gov.ua

Внаслідок ДТП водії обох автомобілів загинули на місці події, а пасажири з травмами шиї доставлені до міської лікарні.

Слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження за ознаками кримінально правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Фото: dbr.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 7 липня о 00:47 на перехресті вулиці Шевченка та Білгородського узвізу в місті Харкові зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Chery Amulet. В результаті ДТП водії обох авто загинули. Також було травмовано пасажирів Daewoo Lanos та Chery Amulet. Працівниками рятувальної служби з автомобілів було деблоковано пасажирів. Постраждалих госпіталізовано до обласної лікарні.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення у Telegram-каналі ХХарків, очевидці аварії вважають, що ДТП спровокував водій Chery Amulet, який їхав на великій швидкості, приблизно 100 кілометрів на годину.