Хлопці-підлітки на скутері потрапили в ДТП

Фото: hk.npu.gov.ua

Ввечері 6 липня у Люботині зіткнулися автомобіл Renault під керуванням 58-річного водія та скутер, на якому їхали 13-річний та 11-річний хлопці.

Як дізнався Харків Times з повідомлення відділу комунікації Нацполіції області, внаслідок зіткнення 13-річний водій та 11-річний пасажир скутера отримали травми різного ступеня тяжкості. Дітей доставили до лікарні.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 7 липня о 00:47 на перехресті вулиці Шевченка та Білгородського узвізу в місті Харкові зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Chery Amulet. В результаті ДТП водії обох авто загинули. Також було травмовано пасажирів Daewoo Lanos та Chery Amulet. Працівниками рятувальної служби з автомобілів було деблоковано пасажирів. Постраждалих госпіталізовано до обласної лікарні.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення у Telegram-каналі ХХарків, очевидці аварії вважають, що ДТП спровокував водій Chery Amulet, який їхав на великій швидкості, приблизно 100 кілометрів на годину.

За кермом Chery Amulet знаходився помічник оперативного чергового Холодногірського відділу поліції Головного управління Нацполіції області.