Зіткнення легковика з автобусом на Харківщині: є загиблий і травмовані (оновлено, додані фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Валківські рятувальники надали допомогу постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби ГУ ДСНС України у Харківській області.

5 липня о 09:22 на номер “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 431-му кілометрі автошляху Харків-Київ-Довжанський.

Виїздом на місце аварійно-рятувального підрозділу було встановлено, що відбулося зіткнення легкового автомобіля Hyundai та мікроавтобусу Ford, в якому знаходилися люди.

Внаслідок зіткнення виявлено тіло загиблого та постраждалих людей, які не могли самостійно пересуватися.

Фото: hk.npu.gov.ua

Рятувальники транспортували людей, які знаходилися біля автомобіля, передали їх працівникам швидкої допомоги, а також провели роботи на можливу наявність людей у зім’ятих автівках.

Пізніше у відділі комунікації Нацполіції області розповіли, що автомобiль Hyundai виїхав на смугу зустрiчного руху, де зіштовхнувся з мікроавтобусом. Попередньо встановлено, що водій Hyundai перебував у станi алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП пасажир мікроавтобусу, 32-річний житель Валківського району, загинув на місці дорожньо-транспортної події.

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, третього липня у Харкові водій автомобіля Hyundai здійснила наїзд на стенд з велосипедами та дерево.