У потрійному ДТП на Харківщині загинули двоє людей і постраждала дитина (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

2 липня о 17:22 на 106 км автошляху «Красноград-Перещепине» поблизу міста Красноград сталася ДТП, внаслідок якої загинули чоловік та жінка, а 12-річну доньку загиблої з переломом руки доставили до місцевої лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Правоохоронці попередньо встановили, що водію авто «Mercedes», 37-річному мешканцю міста Суми, під час руху стало зле. Він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним авто «Mercedes» з послідуючим зіткненням вантажівки з рейсовим автобусом сполученням «Суми-Запоріжжя».

На місці пригоди загинули 37-річний водій іномарки та його 39-річна дружина, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні. Також постраждала малолітня донька загиблої. 12-річна дівчина  отримала перелом руки. Її госпіталізували до хірургічного відділення Красноградської лікарні. Стан її здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Фото: hk.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП в автобусі ніхто не постраждав.

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зараз всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові в ДТП водієві Volkswagen відірвало руку.