Де в Харкові відключать гарячу воду з 1 липня – адреси

Фото: Вчасно

28 червня-1 липня в Харкові пройде друга хвиля відключень гарячої води – без послуги залишаться жителі шести районів.

Про це повідомляє Харків Times з посиланням на сайт КП “Харківські теплові мережі”.

Відключать гарячу воду Основ’янська, Слобідська, Київська, Московська, Індустріальна та Немишлянська філії підприємства.

Найбільше відключень припадає на 1 липня. Найближчого понеділка без гарячої води залишаться споживачі Слобідського, Індустріального, Московського і Немишлянська районів – жителі 49 вулиць.

Також з 1 липня відключать гарячу воду в готелі “Турист”, СК “Кондиціонер”, міській поліклініці №5.

Згідно, списку оприлюдненого на сайті ХТС, ще в двох районах гарячу воду відключили в червні.

З 18 червня немає гарячої води в будинках по вулицях Руставелі, Воєнній, Нікітіна, Богдана Хмельницького, проспекті Московському, площі Героїв Небесної Сотні і площі Захисників України. Відновити послугу обіцяють 16 липня.

З 28 червня ХТС відключили гарячу воду в пологовому будинку №2, лікарні № 2. Також в День Конституції залишилися без гарячої води мешканці мікрорайонів 603, 605, 535, 606, 607, 531, 533, площі Фейєрбаха, Харківській набережній, проспекту Московського, вулиці Чигирина.

Найдовше профілактику, ряди якої відключають гарячу воду, комунальники проводитимуть в Індустріальному районі. Тут воду відключать 1 липня і обіцяють відновити послугу 6 серпня. До цієї дати слід додати 2-3 дня, необхідні для виходу системи на повну потужність.

Фото: hts.kharkov.ua

Як повідомляв Харків Times, з 13 травня комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» початок планове відключення споживачів від послуги гарячого водопостачання. В цьому році профілактику почали достроково, з 13 травня. В середньому, перша хвиля відключень триватиме з 13 травня по 14 червня. Довше за все не буде гарячої води на вулицях Вишневій, Зерновий, проспекті Гагаріна, проспекті Ландау. Тут послугу відключать з 13 травня по 25 червня.