У Кернеса придумали новий спосіб повісити Жукова

Фото: Вадим Поздняков

У Харкові на будинках по проспекту Григоренко, якому сесія міськради повернула ім’я Жукова, знову вішають таблички.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення Вадима Позднякова, голови громадської організації “Світанок”.

«У Харкові знову вішають таблички із назвою проспект Жукова! Тепер абсолютно клоунським методом. На висоті 3 поверху за допомогою автовишки», – написав Вадим Поздняков на своїй сторінці у Facebook.

Як видно з представленої ним світлини, на будинок на висоті між третім та четвертим поверхом мужчина прикріпляє нову табличку, стоячи на автовишці.

У коментарях люди обурюються, що у місті є набагато важливіші проблеми. Крім того, місцева влада навіть не дочекалася рішення суду по оскарженню перейменування проспекту.

Як повідомляв Харків Times, поліція проводить перевірку в зв’язку з подіями на проспекті Григоренка вночі, коли невідомі міняли таблички на будинках.

Нагадаємо, ввечері, 25 червня, на фасади будинків на проспекті, якому Харківська міськрада повернув ім’я Жукова, невідомі почали вішати нові таблички з ім’ям маршала.

Харківська міськрада на сесії 19 червня перейменувала проспект Григоренка в проспект маршала Жукова.

Після проведення скандальної сесії депутат Харківської міськради Ігор Черняк подав заяву до Шевченківського відділу поліції з проханням розслідувати справу про перейменування проспекту. Правоохоронці по цій заявці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.