На окрузі, де балотується Грановський, від команди Зеленського йде громадянин Ізраїлю

Фото: Цензор.НЕТ

У 169-му одномандатному виборчому округу в Харкові, де має намір балотуватися нардеп Олександр Грановський, партія “Слуга народу” висуває блогера з Дніпра Олександра Куницького, який є громадянином Ізраїлю.

Про це Харків Times стало відомо з публікації видання Цензор.НЕТ, журналісти якого запросили й отримали в Управлінні з питань населення та міграції держави Ізраїль довідку про те, що останнью адресою, за якою був зареєстрований Куницький Олександр Олегович, була така: 3229721 м Хайфа, вул . га-Тихон, 7, 2.

Також про його громадянство свідчить надана ізраїльським Відомством з питань корпорацій виписка про заставу майна громадянина Ізраїлю Олександра Куницького, що знаходиться у розпорядженні видання разом з нотаріально завіреним перекладом.

Сам Куницький, за словами видання, спростовує цю інформацію та не підтверджує намір балотуватися до Верховної Ради.

“Ні, це не так. Знаю, що у одного з кандидатів, який балотується в Харкові, є румунське громадянство”, – заявив журналістам Куницький, зазначивши при цьому, що мова йде про Олександра Грановського.

Видання звернулося до МВС з проханням підтвердити дану інформацію.

Як повідомляв ХарківTsmes, у травні на центральних вулицях Харкова невідомі заклеїли сіті-лайти плакатами, що порочать ім’я народного депутата України Олександра Грановського. Політик прокоментував подію, як початок кампанії чорного піару проти нього.