Свідку підриву банкомата обіцяють винагороду

Фото: hk.npu.gov.ua

ПриватБанк обіцяє нагороду за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які підірвали банкомат у Харкові.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ІА «Інтерфакс-Україна».

У ПриватБанку обіцяють нагороду 50 тис. грн за інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників, які в ніч на вівторок підірвали банкомат ПриватБанку в супермаркеті на проспекті Перемоги в Харкові, і забрали частину грошей.

“Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, які знаходилися в банкоматі. Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники зникли”, – повідомляє прес-служба ПриватБанку у вівторок.

В інформації зазначається, що в результаті підриву був повністю зруйнований зовнішній банкомат і приміщення, в якому він знаходився. Крім того, вибухом пошкоджено термінал ПриватБанку всередині магазину.

“Розмір збитків банку встановлюється, але вже зараз можна сказати, що він становить сотні тисяч гривень. Постраждало й інше обладнання, яке належить супермаркету і орендарям”, – йдеться в повідомленні прес-служби банку.

У ПриватБанку обіцяють нагороду 50 тис. грн за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна будь-яким зручним способом. Інформатору гарантують анонімність.

Як повідомляв ХарківTimes, в ніч на вівторок, 25 червня, невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і забрали гроші.

У прес-службі харківської поліції повідомили, що стосовно вибуху банкомату порушено кримінальні провадження у ч.5 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

«З початку року це вже шостий випадок підриву банкомата. За всіма фактами порушено кримінальні виробництва. Проводяться слідчі дії », – повідомила представник прес-служби.