Суд обрав запобіжний захід для підозрюваного в убивстві лозівчанина

Фото: ТРК Сигма

24 червня Лозівський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для 26-річного місцевого жителя, підозрюваного в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Про це повідомляє Харків Times з посиланням на ТРК Сігма.

Представник потерпілих просив суд про взяття підозрюваного під варту без права внесення застави. Захист підозрюваного – цілодобовий домашній арешт.

Суд вирішив відправити підозрюваного під варту до 22 серпня.

Як дізнався Харків Times з повідомлення Facebook-спільноти «Ініціативна Лозівщина», підозрюваний – Артем Песіголовцев, родич заступника Лозівського міського голови Олександра Жидкова. Загиблий – Максим Кибалко.

Як повідомляв Харків Times, 21 червня в Лозівській центральній районній лікарні помер 30-річний Максим Кибалко, якого за два дні до цього госпіталізували з гострою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. До лікарні Максим Кибалко потрапив після сварки з Артемом Песіголовцевим, під час якої підозрюваний вдарив потерпілого кулаком в обличчя. Від удару 30-річний Максим Кибалко впав і вдарився потилицею об асфальт.

21 червня слідчі Лозівського відділу поліції повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.