У Мерефі злодії побили і підпалили чоловіка – потерпілий помер

Фото: Инфо-РМ

У понеділок, 24 червня в опіковому центрі Харкова помер чоловік, якого за три дні до того побили і підпалили на зупинці в місті Мерефа.

Як дізнався Харків Times, спочатку інформація про подію з’явилася в Facebook-спільноті “Підслухано. Мерефа”.

У групі опублікували пост Ірини Опачанськоъ. Дівчина написала, що 21 червня на зупинці біля будинку спалили її брата. За словами дівчини, це сталося, коли чоловік повертався додому.

“Він побачив, що хтось лазить в трансформаторі. Почав гнати. Його побили, облили трансформаторним маслом і підпалили”, – написала дівчина.

Палаючого людини на зупинці побачив таксист, що проїжджав біля цього місця. Він загасив палаючого і викликав швидку, додала дівчина. Вона також попросила відгукнутися всіх, хто став свідком цієї події.

У відділі комунікації Нацполіціі області розповіли, що із зупинки транспорту у місті Мерефа в п’ятницю, 21 червня, до Харківського опікового центру було доставлено чоловіка з опіками. 24 червня він помер у лікарні.

“Чоловік перебував у важкому стані, і поліція не змогла його опитати. На даний момент слідство не має інформації про те, що його, нібито, підпалили невідомі”, – розповіли у відділі комунікації.

Факт події внесений до Єдиного реєстру за ч. 1 ст. 115 КК України. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.