Мешканець Лозової до смерті забив чоловіка через ревнощі

Фото: aif.ua

21 червня у Лозівській центральній районній лікарні помер 30-річний місцевий мешканець, якого за два дні до того було госпіталізовано з гострою черепно-мозковою травмою та забоем головного мозку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що травми потерпілому наніс 26-річний житель міста Лозова. Встановлено, що 19 червня близько 01:30 зловмисник перебував в гостях у своєї знайомої. Він побачив, що на телефон дівчини надійшло повідомлення від чоловіка та вирішив з’ясувати, в яких відносинах вони перебувають. Для цього правопорушник написав громадянину повідомлення із проханням зустрітися.

На вулиці зловмисник вчинив сварку з потерпілим, в ході якої наніс йому удар кулаком в обличчя. Від удару 30-річний чоловік впав та вдарився потилицею об асфальт.

21 червня слідчі Лозівського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

За фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Як дізнався Харків Times з повідомлення Facebook-спільноти “Ініціативна Лозівщина”, підозрюваний – родич заступника Лозівського міського голови Олександра Жидкова. Загиблий – Максим Кібалко. У спільноті стверджують, що правоохоронці намагаються зам’яти справу.

Як повідомляє місцевий телеканал Сігма, суд повинен сьогодні, 24 червня, обрати міру запобіжного заходу для підозрюваного. Але прес-служба суду приблизно о 9:00 повідомила, що справа загиблого Максима Кібалко до них не надходила та зараз перебуває у прокурора.

Як повідомляв ХарківTimes, у Мерефі злодії побили і підпалили чоловіка – потерпілий помер