«Слуга народу» в Харкові: хто з харків’ян йде по «мажоритарці»

Фото: УНІАН

Партія «Слуга народу» опублікувала список кандидатів у депутати українського парламенту, які будуть обиратися в мажоритарних округах у Харкові.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті партії.

Як повідомляється, від партії «Слуга народу» у Харкові буде представлено 14 кандидатів у 14 виборчих округах.

Перелік кандидатів у депутати від партії «Cлуга Народу» в мажоритарних округах Харкова:

Мезенцева Марія Сергіївна

Округ 168

Народилася 10 грудня 1989 року в Харкові. Закінчила Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна за спеціальностями «Міжнародні економічні відносини» та «Референт-перекладач з англійської мови». Навчалася у Кентському університеті (Великобританія), здобула ступінь магістра за спеціальністю «Міжнародні відносини та міжнародне право». Проходила стажування в Європейському Парламенті, Парламентській Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. Приватний підприємець, волонтерка.

Куницький Олександр Олегович

Округ 169

Народився 25 серпня 1983 року в Запоріжжі. Навчався в Центрі професійної технічної освіти № 6 міста Запоріжжя, спеціальність «Кухар-кондитер». Приватний підприємець. Керівник громадської організації «Чистий Харків». Блогер.

Одарченко Андрій Миколайович

Округ 170

Народився 2 листопада 1978 року в Харкові. Закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Товарознавство та комерційна діяльність» та Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Економіка підприємства». Доктор технічних наук. Професор. Декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю ХДУХТ.

Кінзбурська Вікторія Олександрівна

Округ 171

Народилася 23 жовтня 1980 року в Харкові. Закінчила Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В 2008 році отримала свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю. Завідувач сектору правової роботи Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області.

Здебський Юрій Вікторович

Округ 172

Народився 24 грудня 1972 року в селі Любар Житомирської області. Закінчив Харківський військовий університет за спеціальністю «Математичне забезпечення автоматизованих систем управління». Здобув кваліфікацію офіцера управління оперативно-тактичного рівня в Національній академії прикордонних військ України імені Б. Хмельницького. Полковник, ветеран військової служби.

Бакумов Олександр Сергійович

Округ 173

Народився 25 квітня 1989 року в Харкові. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Також здобув освіту за спеціальностями «Фінанси» та «Історія» в Харківському національному університет імені В. Каразіна. Кандидат юридичних наук, доцент. Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ. Член Ради Харківської обласної організації Союзу юристів України.

Алєксєйчук Вікторія Іванівна

Округ 174

Народилася 5 лютого 1977 року в місті Дружківка Донецької області. Закінчила Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. Кандидат юридичних наук. Доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Член міжнародної організації «Конгрес криміналістів».

Пивоваров Євген Павлович

Округ 175

Народився 4 листопада 1978 року в Харкові. Закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Технологія харчування». Доктор технічних наук, професор кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки.

Счисльонок Олександр Васильович

Округ 176

Народився 22 квітня 1962 року в литовському місті Вевіс. Отримав диплом за спеціальністю «Планування народного господарства» у Харківському державному університеті імені В.Н. Каразіна. Приватний підприємець. Президент Благодійного Фонду «Слобідський край». Батько шістьох дітей.

Любота Дмитро Валерійович

Округ 177

Народився 9 січня 1981 року в Харкові. Здобув освіту в Харківському державному технічному університеті будівництва та архітектури за спеціальністю «Менеджер-економіст». Директор будівельного підприємства.

Літвінов Олександр Миколайович

Округ 178

Народився 21 січня 1972 року в місті Балаклія Харківської області. Закінчив Харківський інженерно-педагогічний інститут за спеціальністю «Технологія та обладнання зварювального виробництва» та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Голова Балаклійської районної ради.

Кучер Олексій Володимирович

Округ 179

Народився 23 березня 1985 року в селі Новорайськ Бериславського району Херсонської області. Закінчив Педагогічний університет імені Г.Сковороди за спеціальністю «Фізичне виховання», а згодом – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Адвокат.

Красов Олексій Ігорович

Округ 180

Народився 13 листопада 1987 року в Харкові. Має три дипломи про вищу освіту та військове звання Харківського національного університету радіоелектроніки за спеціальностями «Програмна інженерія» та «Економічна кібернетика», Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба (має звання молодшого лейтенанта) та Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Право». Директор компанії, яка працює в галузі управління нерухомим майном.

Микиша Дмитро Сергійович

Округ 181

Народився 4 вересня 1985 року в місті Мерефа Харківської області. Закінчив Українську державну академію залізничного транспорту за спеціальністю «Організація перевезень та управління на транспорті». З 2017 року є студентом Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.