Тікав від поліції на викраденому авто, щоб побачити кохану – суд виніс вирок зловмиснику

Фото: Фокус

Краснокутський районний суд виніс вирок 41-річному, раніше судимому місцевому жителю, який викрав у знайомого автомобіль, щоб відвідати кохану жінку.

Як дізнався Харків Times з повідомлення прес-служби прокуратури області, обвинувачений викрав авто в січні цього року. Перед цим чоловік весело проводив час в компанії друзів. Застілля влаштували будинку у спільного знайомого – в одному з сіл Краснокутського району. Вранці, коли всі товариші пішли спати, зловмисник, скориставшись нагодою, викрав у гаража автомобіль Honda, що належав господареві будинку.

За свідченнями засудженого, автомобіль йому був потрібен, щоб поїхати до коханої в інший населений пункт. Однак до жінки він так і не доїхав – на поліцейському пункті пропуску в Валках чоловіки намагалися зупинити для перевірки документів. Розуміючи, що його можуть викрити, злодій почав тікати від правоохоронців. Він їхав зі швидкістю понад 160 кілометрів на годину, аж доки в машини не задимився двигун. Після цього правопорушника затримали.

Суд засудив зловмисника до п’яти років позбавлення волі з урахуванням які раніше не відбутого покарання за крадіжку. Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, біля Південного вокзалу чоловік скоїв подвійне ДТП на викраденому автомобілі.