В авіакомпанії пояснили, чому харківські туристи другий день не можуть вилетіти з Барселони (Відео)

Фото: Андрей Французов/Facebook

182 туристи другий день не можуть вилетіти з Барселони до Харкова.

На одному із Telegram-каналів появилося відео з аеропорту Барселони, на якому обурені харків’яни скандують «Хочемо додому!», повідомляє ХарківTimes.

«Привіт із Барселони. Затримали рейс на два дні, не хочуть віддавати валізи. Авіакомпанія Join SkyUp. Змушують купувати квитки на Одесу. До Харкова потрапити взагалі не можемо», – пишуть пасажири невдалого рейсу.

Тим часом в авіакомпанії «SkyUp Airlines» прокоментували ситуацію, що склалася в аеропорту Барселони.

«Рейс PQ 748 «Барселона – Харків» не вилетів вчасно. Причина — несправність системи внутрішнього зв’язку між кабіною пілотів і бортпровідників. Рейс відновлять орієнтовно о 21:00 за місцевим часом. Щойно проблему буде усунено. Ми робимо для цього все можливе», – повідомляють в авіакомпанії.

Також заявляють, що належно потурбувалися про пасажирів.

«Пасажирам рейсу були надані вода, сендвічі, а також трансфер і розселення в готелях: Tryp Port Cambrils — для 52 пасажирів, Cercotel Reus Park — для 87 пасажирів, Marinada Salou — для 43 пасажирів», – йдеться у повідомленні.

Щодо причини несправності лайнера в авіакомпанії пояснюють, що «літак новий, йому — 5 років, але й з новими літаками трапляються технічні проблеми».

Відео ХС.Харків: