Скандал в харківській маршрутці: водій виштовхав з автобуса пасажирку з двома дітьми (відео)

Фото: скрин видео

Анна Сичова, яка їхала з санаторію в маршрутці “Харків – Бермінводи”, в 30-градусну спеку опинилася в чистому полі, з двома дітьми. З автобуса її виштовхав водій маршрутки за прохання видати квитки за оплачений проїзд, пояснила жінка.

Про це повідомляє Харків Times з посиланням на UA: Харків. Інцидент стався вдень, 9 червня. Анна Сичова розповіла, що в автобусі не було вказано вартість проїзду. Водій зажадав сплатити 20 гривень, хоча на сайті перевізника зазначено, що вартість становить 17 гривень. Жінка попросила квиток за проїзд.

«Він тоді мене схопив за руки, виштовхнув з автобуса, а діти вже вийшли слідом за мною. І так ми опинилися в полі, в тридцятиградусну спеку з дітьми », – розповіла Ганна Сичова.

Водій автобуса Олексій Лавров каже, що показував пасажирці прейскурант цін. вивести жінку з салону вирішив тому, що вона, на його думку, була в стані алкогольного сп’яніння. Він заперечує, що застосував до жінки грубу фізичну силу.

Анна Сичова у відповідь запропонувала пройти експертизу. Жінка запевняє, що була абсолютно твереза.

11 червня в управління Укртрансбезпекі в Харківській області надійшла скарга на водія маршрутки “Харків – Бермінводи”. виконуюча обов’язки начальника обласного управління Укртрансбезпекі Людмила Ткаченко повідомила, що складений соотвествующий акт. З водієм Олексієм лавровим співробітники управління поспілкуватися не змогли – у нього був вихідний.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові засудили водія, який побив і виштовхав з маршрутки жінку-інваліда.