Журналісти шукають свідків побиття Вадима Макарюка

Фото: Анна Черненко/Facebook

Колеги побитого 7 червня у ТЦ “Барабашово” оператора служби телевізійних новин “Вісті” Вадима Макарюка просять допомоги харків’ян у пошуку свідків побиття свого товариша.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення у Facebook редактора служби новин “Вісті” Ганни Черненко.

“Прошу допомоги! Шукаємо ЩЕ свідків побиття Вадима. Виявляється, потрапляння до реанімації та критичного стану замало … Перепости вітаються”, – написала Ганна.

Черненко також повідомила колегам, що додаткові свідки потрібні “для об’єктивного розслідування нападу та побиття журналіста й оператора Вадима Макарюка”.

“Це може допомогти знайти тих відморожених, хто здатний добивати ногами й відправити людину до реанімації. Я знаю Вадима більше семи років і прошу допомогти”, – сказала вона.

Ганна просить можливих свідків писати їй у соцмережах або зателефонувати за номером: 095- 421-5477.

Редакція Харків Times приєднується до прохання колег. Зв’язатися можна також через нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв Харків Times, медіа-спільнота Харкова у складі практично всіх журналістів і операторів місцевих та загальноукраїнських видань, які працюють в місті й області, виступила з відкритим листом-зверненням з приводу побиття невідомими оператора служби телевізійних новин “Вісті” Вадима Макарюка. У своєму зверненні представники спільноти вимагають від керівництва МВС і Нацполіціі “забезпечити ефективне та професійне розслідування цієї справи”.