На ринку “Лоск” помер чоловік (фото)

Фото: Telegram/ХС Харьков

У неділю, 9 червня, на ринку “Лоск” виявили тіло чоловіка похилого віку. У соцмережах повідомили, що причиною загибелі чоловіка стали укуси бджіл. В поліції цю інформацію заперечили.

Як дізнався Харків Times, першими про трагічну подію розповіли у харківських пабліках у Facebook та Telegram. Зокрема, у Facebook-спільноті “Харків 1654” повідомили, що на ринку “Лоск” бджоли покусали чоловіка, після чого постраждалий помер.

У відділі комунікації Нацполіції області підтвердили, що, дійсно, вранці 9 червня на ринку “Лоск” помер чоловік. Інформацію про його загибель правоохоронці отримали о 10:40.

Фото: Харьков 1654/Facebook

Попередньо встановлено, що 63-річний чоловік втратив свідомість, впав та вдарився головою. Лікарі, що прибули на місце, констатували його смерть. Тіло померлого направлено до моргу для встановлення причини смерті.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі заяв і повідомлень Люботинського відділення поліції.

Фото: Харьков 1654/Facebook

Як повідомляв Харків Times, 15 квітня, близько 7:30 до поліції надійшла інформація про те, що на вулиці Сумській лежить тіло жінки. Як встановили правоохоронці, у центрі Харкова померла 59-річна мешканка Зміївського району. Зі слів подруги померлої, яка була в цей час разом з нею, потерпілій раптово стало погано. Жінка впала і померла.