Харківські журналісти привітали побитого оператора телеканалу “Вісті” з днем ​​народження

Фото: Ann Chernenko / Facеbook

Харківські журналісти зібралися 9 червня біля міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, в реанімаційному відділенні якої після жорстокого побиття знаходиться оператор служби новин “Вісті” Вадим Макарюк.

Про це повідомив кореспондент Харків Times.

Журналісти прийшли до лікарні, щоб підтримати колегу, привітати його з днем народження (9 червня Вадиму Макарюку виповнюється 36 років) і зажадати від правоохоронців розслідувати злочин. Кореспонденти ряду телеканалів записали інтерв’ю з колегами для своїх новинарних сюжетів.

Журналісти домовилися завтра, 10 червня, провести збір підписів під зверненням до керівництва силових структур з вимогою встановити винних у побитті Макарюка та притягти їх до відповідальності.

Як повідомляв Харків Times , на території торгового центру «Барабашово» побили оператора служби новин «Вісті» Вадима Макарюка. Прес-секретар ТЦ «Барабашово» Сергій Зайцев повідомив ХарківTimes, що потерпілого з травмами обличчя доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Журналістка «Вістей» Анни Черненко повідомила в Facebook, що Вадим Макарюк знаходиться в реанімації. Потерпілий журналіст у важкому стані, у нього стався крововилив у мозок.