Ernest Airlines скасував рейси в Мілан і Рим з Харкова

Фото: Ernest Airlines/ Twitter

Заплановані на неділю, 9 червня, авіарейси італійського лоукостера Ernest Airlines в Мілан і Рим з міжнародного аеропорту Харків скасовані.

Про це Харків Times дізнався з онлайн-розкладу аеропорту Харкова.

Відповідно до розкладу літак до Мілана повинен вилетіти з Харкова о 12.30. Але на табло вказано, що рейс скасовано. Аналогічна ситуація з авіарейсом в Рим, який запланований на 20.55. Причини скасування вильотів не повідомляються.

Всього в неділю, 9 червня, з аеропорту Харкова заплановано 17 авіарейсів, включаючи Рим і Мілан. Відповідно до інформації на онлайн-табло, всі рейси, за винятком тих, які здійснює Ernest Airlines, проходять за розкладом.

Також італійський лоукостер Ernest Airlines вдвічі скорочує кількість вильотів в Мілан і Рим з аеропорту Харкова. Як стало відомо з інформації в системі бронювання авіаперевізника, 2 вильоту заплановані тільки на наступному тижні: на четвер, 13 червня та неділю, 16 червня.

Надалі заплановано тільки один авіарейс з Харкова в Мілан і Рим. День вильоту в Мілан – неділя. Авіарейси на четвер в системі бронювання після 17 червня не вказані. У Рим можна полетіти тільки в четвер. Вильоти в неділі з другої половини червня не передбачені.

Як повідомляв Харків Times, 12 березня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила рейси з Харкова в Рим і Мілан. Надалі рейси здійснюватимуть 2 рази в тиждень – цілий рік. В дорозі пасажири будуть перебувати близько 3-х годин. Вартість квитків – від 65 євро в одну сторону.

Фото: flyernest.com
Фото: flyernest.com