Побитий оператор служби новин «Вісті» в реанімації

Фото: facebook.com

Оператор Вадим Макарюк, якого побили на території торгового центру «Барабашово», знаходиться в реанімації.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення журналістки «Вістей» Ганни Черненко в Facebook.

За її словами, стан побитого оператора служби новин «Вісті» (кабельний телеканал «Тріолан-Info») Вадима Макарюка погіршився.

«Вадик у важкому стані. Стався крововилив, але він у свідомості. Зараз у реанімації. Тільки що провідали. Лікарі прогнозів як завжди в таких ситуаціях не дають. Але він боєць, потиснув руку», – пише Анна Черненко.

Також вона повідомила, що відновити, що сталося, не можна.

«Картку забрали. Він вночі зміг сказати, що його наздоганяли кілька людей, збили з ніг і побили, – пише співробітниця потерпілого. – Я сподіваюся, що він якомога швидше видужає, але це точно буде довгий процес. Зараз дуже потрібно диво».

Як повідомляв ХарківTimes, на території торгового центру «Барабашово» побили оператора служби новин «Вісті» Вадима Макарюка. Прес-секретар ТЦ «Барабашово» Сергій Зайцев повідомив ХарківTimes, що потерпілого з травмами обличчя доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Журналістка «Вістей» Анна Черненко подтведіла ХарківTimes, що Макарюк отримав травми. За її словами, він працював там наодинці, знімаючи сюжет про конфлікт на ринку.

Зайцев повідомив також, що травми оператору завдали люди, «які перед цим ідентифікували себе як представники Нацкорпуса».

Лідер «Національного корпусу» в Харкові Костянтин Немічев заявив ХарківTimes, що Нацкорпус непричетний до нападу на Макарюка.