Названо ТОП-10 списку партії Смешка

Фото: ukrinform.ua

Партія Смешка оголосила першу десятку кандидатів на з’їзді партії 8 червня.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення кореспондента Укрінформу.

Лідер політсили оголосив першу десятку виборчого списку кандидатів у депутати на позачергових виборах до Верховної Ради, що відбудуться 21 липня.

Таким чином, до першої десятки партії “Сила і честь” увійшли: лідер партії Ігор Смешко, народний депутат від “Самопомочі” Олена Сотник, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народний депутат від “Самопомочі” Іван Мірошниченко, український військовий діяч, колишній начальник Генерального штабу, якого звинувачують у держзраді, Володимир Замана, українська вчена Ольга Романюк, економіст, фінансист Андрій Гайдуцький, депутат від “Самопомочі” Ірина Сисоєнко, генерал-лейтенант, один із засновників управління в СБУ Володимир Тимошенко і капітан першого рангу, морський офіцер, підводник Анатолій Макаренко.

На з’їзді були присутні керівник виборчого штабу партії Дмитро Гордон, екс-народний депутат від Партії регіонів, колишній віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань за часів президента Віктора Януковича Володимир Семиноженко, народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

Смешко на початку з’їзду заявив, що партія не має популярних ЗМІ, за ними не стоять олігархи і олігархічні клани з величезними фінансами, але політсила ставить перед собою амбітне завдання — набрати достатню кількість голосів на виборах, щоб навколо “Сили і честі” було сформовано коаліцію.

Як повідомляв ХарківTimes, політична партія «Самопоміч» представила свій список кандидатів у парламент.

Харківська волонтер увійшла до п’ятірки виборчого списку «Самопомочі».

Відомий український шоумен Сергій Притула заявив, що буде балотуватися до Верховної Ради України в складі політичної партії Святослава Вакарчука «Голос».