У жителя Мерефи виявили наркоклондайк (фото)

Працівники поліції виявили у пасажира автобусу наркотики, також чималі запаси наркотичних засобів зберігалися у нього вдома.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Також поліцейські вилучили наркотичні речовини та рослині в ході огляду оселі 41-річного чоловіка.

6 червня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на стаціонарному посту «Високий» зупинено автобус сполученням «Нова-Водолага-Харків». Під час перевірки у одного з пасажирів, 41-річного мешканця міста Мерефа, у сумці було виявлено 33 полімерних пакети з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані з характерним запахом коноплі.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За місцем мешкання чоловіка поліцейські вилучили 170 коренів рослин, 46 скляних банок та 18 полімерних банок з сухою речовиною рослинного походження, 23 кущі конопель в висушеному стані та 72 посаджених та оброблених кущі наркомістких рослин.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Як повідомляв ХарківTimes, 34-річний житель міста Мерефа зберігав у господарських спорудах за місцем мешкання боєприпаси та наркотики.