Харків’яни зможуть отримати 1 тис. доларів на допомогу бездомним тваринам

Скриншот - YouTube

У Харкові стартував грантовий конкурс “Допомога хвостикам”. Його учасниками можуть стати волонтери та благодійні організації, які рятують бездомних котів і собак, лікують і годують їх, допомагають знайти їм люблячі родини. На реалізацію проекту, який зробить життя бездомних тварин кращим, одна з українських IT-компаній виділяє $1000.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення організаторів конкурсу.

Грантовий конкурс триватиме до 27 червня. Для участі потрібно цікаво розповісти про свій благодійний проєкт і красиво його оформити, доповнити фотографіями й відеоматеріалами. Волонтерам і благодійним організаціям важливо донести до журі цінність своєї ідеї, яка допоможе змінити цей світ у кращий бік.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити заявку. Головна умова – учасники повинні надати публічні звіти про свою діяльність за останні пів року.

Переможця конкурсу вибиратиме команда компанії-організатора. Переможцю виділять $1000 на втілення його доброї ідеї: на допомогу бездомним тваринам. Переможець зобов’язаний упродовж місяця реалізувати свій проєкт і підготувати звіт про використані кошти.

Будь-яке запитання про конкурс “Допомога хвостикам” можна надіслати на електронну пошту [email protected].