Чиновника міськради підозрюють у стрілянині по людях

Керівник Департаменту розвитку телекомунікаційних технологій та зв’язку Віктор Потанін затриманий увечері 6 червня в с. Гайдари Зміївського району області після того, як він, імовірно, кілька разів вистрілив в 41-річного місцевого жителя.

Про це повідомило Харків Times джерело в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією відділу комунікації Нацполіціі області, вчора, 6 червня, близько 18:20 У с. Гайдари 56-річний місцевий житель приїхав на автомобілі до магазину, де в цей час перебував також місцевий житель 41 року.

“Між ними виник словесний конфлікт. В результаті чоловік дістав зі свого автомобіля травматичний пістолет та здійснив кілька пострілів у знайомого. Після чого покинув місце скоєння злочину”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція цієї статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Підозрюваний затриманий та попереджений про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Згідно з відомостями джерела Харків Times, підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

У міськраді подію поки ніяк не коментують, а в департаменті заявили, що директор перебуває у відпустці.

Віктор Потанін, згідно з його декларацією, дійсно офіційно є жителем с. Гайдари Зміївського району області.

Як повідомляв Харків Times, Служба безпеки України 5 березня затримала у Харкові заступника директора Департамента у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради Семена Хмельницького за підозрою у співпраці з Федеральною службою безпеки РФ.