Як грузини обчистили «Volkswagen» – показав відеореєстратор (фото)

У Харкові поліцейські разом з громадськістю затримали іноземців за скоєння крадіжки з автомобіля.

Про це ХарківTimes сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

Інформація про те, що невідомі викрали 3 тисячі гривень з автомобіля, надійшла до чергової частини Московського відділу поліції 4 червня о 16:20 від потерпілого.

Встановлено, що на вулиці Академіка Павлова двоє іноземців відімкнули водійські дверцята припаркованого автомобіля «Volkswagen» та викрали гроші у сумі 3 тисячі гривень. Після цього зловмисники сіли до свого автомобіля і продовжили спостерігати за транспортними засобами, які водії залишали на паркувальному майданчику.

Коли заявник підійшов до своєї автівки і виявив зникнення грошових коштів, він одразу зателефонував до поліції. Поліцейські, які прибули за вказаною у повідомленні адресою, під час відпрацювання місця злочину викрили правопорушників. В цьому їм допоміг один із власників автівки – чоловік надав поліцейським запис із свого відеореєстратору, який зафіксував момент крадіжки.

Зловмисниками виявилися 39 та 40-річні громадяни Грузії.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років тюремного ув’язнення. Зловмисники затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв ХарківTimes, поліція затримала харків’янина за 8 крадіжок з автомобілів.