Відкрито кримінальну справу по підірваному банкомату в Харкові (фото, відео)

Харківські слідчі відкрили кримінальне провадження по нічній події – підриву банкомата в селищі Рогань.

Про це ХарківTimes сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

«Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років», – говориться у повідомленні.

Як повідомляв ХарківTimes, невідомі вночі 6 червня підірвали банкомат у селищі Рогань.

Близько 3:00 до Липецького відділення поліції надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації банкомату на вулиці Культури. За вказаною адресою виїжджало керівництво та працівники районної поліції, фахівці вибухотехнічного управління, пересувна криміналістична лабораторія.

«На місці події поліцейські встановили, що невідомі особи пошкодили банкомат шляхом підриву із використанням невідомої речовини та скоїли крадіжку касет з грошима», – йдеться у повідомленні.

Постраждалих немає, сума завданих банківській установі збитків встановлюється. Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Липецького відділення поліції.

На даний час встановлюються усі обставини події. Також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Відео: