«Харківводоканал» повідомив, як швидко вирішити «будь-які питання водопостачання та водовідведення» у Харкові

Фото: city.kharkov.ua

КП «Харківводоканал» просить харків’ян повідомляти про пошкодження на мережах холодного водопостачання та водовідведення на безкоштовний номер 15-33.

Про це ХарківTimes дізнався із повідомлення прес-служби міськради.

Заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євген Дегтяр нагадав, що дзвінки на цей номер – безкоштовні з усіх мобільних операторів і стаціонарних телефонів. Єдиний номер працює цілодобово і є багатоканальним.

За коротким номером 15-33 абоненти підприємства можуть передати заявку на ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення, залишити заявку на відсутність води, уточнити стан особового рахунку та вирішити будь-які питання, пов’язані з роботою підприємства. Після виконання заявки абоненту передзвонюють і уточнюють якість виконання звернення.

«Ми просимо харків’ян з метою максимально оперативного реагування повідомляти нам на короткий номер 15-33 про всі пориви і пошкодження, якщо побачили відкритий люк або течу на проїжджій частині, зеленій зоні, внутрішньоквартальній дорозі. У максимально стислі терміни працівники підприємства ліквідують пошкодження», – підкреслив Євген Дегтяр.

За його словами, фахівці КП «Харківводоканал» перевіряють кожен дзвінок, уточнюють адресу того чи іншого пориву. На місце виїжджають аварійні бригади, обстежують ділянку і надалі ліквідують течу. Всі ремонтні роботи плануються і проводяться серед робочого тижня і в максимально стислі терміни, щоб не залишати харків’ян у вихідні дні без води.