У ДТП на проспекті Тракторобудівників постраждало 15 осіб (доповнено)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові на проспекті Тракторобудівників близько 8:30 зіштовхнулися автомобіль Renault Master та маршрутний мікроавтобус “Рута”, постраждало 15 осіб.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Попередньо, в результаті аварії травм зазнали два пасажири іномарки та 13 пасажирів маршрутки”, – йдеться у повідомленні.

Усі потерпілі доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги із травмами різного ступеню тяжкості. Зараз лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу.

На місці події працює слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції та слідчі відділу Слідчого управління ГУ НП в Харківській області. Причини та обставини ДТП встановлюються.

“Попередньо, одна людина у важкому стані”, – повідомила журналістам представник прес-служби поліції області.

Директор департаменту інформації та зв’язків із засобами масової інформації Харківської міськради Юрій Сидоренко написав у Facebook, що маршрутка, яка потрапила в ДТП, перевозила пасажирів нелегально. “Випереджаючи питання з приводу того, а як нелегал міг виїхати на маршрут – пояснюю. З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їх боку вжито не було”, – зазначив він.

“Попередньо – винен водій вантажівки, але то поліція нехай розбирається”, – написав Сидоренко.