Поліція затримала харків’янина за 8 крадіжок з автомобілів

Фото: иллюстративное фото

Співробітники Основ’янського відділу поліції Харкова затримали 32-річного чоловіка за підозрою у восьми крадіжках з припаркованих у дворах автомобілів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Як з’ясувалося, у нічний час він оббирав автомобілі, припарковані у дворах будинків, відчиняв двері за допомогою металевих ножиць, після чого крав автомагнітоли та інше майно потерпілих”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що раніше чоловік не притягувався до кримінальної відповідальності, та й накрав з восьми машин не надто багато – сума завданих збитків склала близько п’яти тисяч гривень. А ось покарання, що загрожує йому, цілком серйозне – до п’яти років позбавлення волі, тобто, рік – за тисячу.

Як розповів Харків Times представник відділу комунікації, чоловік попереджений про підозру за ч. 2 ст. 185 КК (крадіжка) і наразі за рішенням суду перебуває під домашнім арештом.

Як повідомляв Харків Times, 13 травня на вул. Велика Панасівська два рецидивіста, розбивши скло в автомобілі, викрали з нього дитячий рюкзачок і намагалися втекти на трамваї. Тепер обидва можуть сісти на три роки.