Поліція розповіла про перші деталі ДТП на проспекті Тракторобудівників (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

За попередніми даними поліції, водій маршрутки “Рута”, що став учасником ДТП на проспекті Тракторобудівників, виїхав на смугу зустрічного руху та у подальшому допустив зіткнення із автомобілем Renault Master.

Про це Харків Times сообщили в пресс-службе Нацполиции области, яка посилається на начальника відділу слідчого управління ГУНП в Харківській області Олексія Маника.

Внаслідок удару Renault розвернуло на дорозі та перекинуло на бік. Крім того, Renault зіткнувся з іномаркою, – у ній ніхто не постраждав.

Травм зазнали два пасажири Renault, а також водій та сім пасажирів маршрутки.

Усі потерпілі доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги із травмами різного ступеню тяжкості. Дві людини знаходяться у важкому стані. Зараз лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу.

На місці події працює слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції та слідчі відділу Слідчого управління ГУНП в Харківській області.

Як повідомляв ХарківTimes, у Харкові на проспекті Тракторобудівників близько 8:30 зіштовхнулися автомобіль Renault Master та маршрутний мікроавтобус “Рута”.

Внаслідок аварії травм зазнали 10 людей.