Рецидивіст побив жінку біля церкви (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські Харкова оперативно розкрили грабіж у Новобаварському районі міста.

Про це ХарківTimes дізнався із повідомлення Відділу комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про пограбування надійшло до поліції 2 червня від 64-річної харків’янки. Жінка розповіла правоохоронцям, що вранці вона разом з донькою йшла до церкви. До неї підбіг невідомий чоловік і несподівано вдарив кулаком в обличчя. Намагаючись забрати сумку, наніс їй ще кілька ударів. Після цього зловмисник забрав сумку, в якій знаходилось пенсійне посвідчення, одяг та інші особисті речі жінки і побіг у невідомому напрямку.

«Завдяки наданим потерпілою прикметам та допомоги її доньки, поліцейські встановили особу правопорушника і затримали його. Ним виявився 43-річний раніше судимий місцевий житель», – повідомив начальник Новобаварського відділу поліції Юрій Юрченко.

Речові докази вилучені.

За даним фактом слідчим Новобаварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляв ХарківTimes, рецидивіст з розбитою пляшкою напав на перукаря на проспекті Гагаріна. Погрожуючи 28-річній дівчині розбитою пляшкою, він зажадав віддати гроші й прикраси.