Нацкорпус відповів на звинувачення Фельдмана

Партія “Національний корпус” вважає звинувачення від нардепа Олександра Фельдмана на її адресу стартом його передвиборчої кампанії.

Про це ХарківTimes дізнався із заяви Нацкорпусу.

“З оприлюдненої у ЗМІ інформації ми дізнались про те, що бізнесмен та нардеп Олександр Фельдман звинувачує Нацкорпус у вимаганні $1 млн. Він звертається з цього приводу до президента Зеленського від імені “сотень тисяч харків’ян”, яких просить захистити від рейдерів. Очевидним для нас є те, що цей чорний брехливий піар, спрямований проти Нацкорпусу, є нічим іншим, ніж початком виборчої кампанії вічного перебіжчика та політичної тушки Фельдмана. Перш за все хочемо порадити Фельдману замість голослівних звинувачень і гучних слів – зробити конкретні кроки і написати заяву в правоохоронні органи”, – йдеться у заяві.

“Разом з тим, ми заявляємо, що в історії з ринком “Барабашово” рейдером є саме базарний аферист Фельдман. Постраждалими в цій ситуації є ті підприємці, які відмовились брати участь у темних схемах та махінаціях з фірмами-прокладками і отримали погрози та тиск з боку тітушок, найнятих керівництвом ринку. Саме на захист цих підприємців і виступив Нацкорпус, саме тому на наших представників вчиняли жорстокі напади, і саме тому одіозний діяч Фельдман, якому НК заважає заробляти мільйони чорного налу, поширює брехливі заяви про партію”, – сказано в документі.

Як повідомляв ХарківTimes, харківський нардеп, почесний президент ПАТ “Концерн АВЕК і Ко” Олександр Фельдман звинуватив партію “Національний корпус” у вимаганні 1 млн доларів.