Куріння ледве не вбило жителя Харкова (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В Індустріальному районі Харкова під час пожежі у п’ятиповерхівці врятували господаря квартири, в якій сталося загоряння.

Про це Харків Times довідався з повідомлення ГУ ДСНС України у Харківській області.

2 червня об 11:28 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Миру, 84.

До місця події виїхало два відділення служби порятунку. На момент їх прибуття у кімнаті квартири на третьому поверсі горів диван на площі 3 кв. м.

У задимленій кімнаті рятувальники виявили 50-річного господаря оселі та негайно вивели його на свіже повітря. Бригадою швидкої медичної допомоги його було оглянуто, від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Крім того, вогнеборці евакуювали ще чотирьох мешканців під’їзду, аби ті не отруїлися продуктами горіння.

Пожежу локалізовано об 11:53 та об 11:54 повністю ліквідовано. Попередня причина виникнення пожежі – необережність під час куріння.

Як повідомляв ХарківTimes, на ХТЗ з палаючої багатоповерхівки винесли на руках 91-річну жінку. 30 травня харківські рятувальники під час пожежі у п’ятиповерховому житловому будинку по проспекту Олександрівський, 170 евакуювали 10 мешканців і врятували 91-річну жінку.