Тіло підлітка, що помер через наркотики, знайшли за добу (оновлено)

Фото: Униан

У місті Лозова в одному з будинків по вулиці Абросимова знайшли тіло 17-річного підлітка, який помер через вживання наркотиків. На момент виклику швидкої підліток був мертвим добу.

Про це розповів мер Лозової Сергій Зеленський, повідомляє Сігма.

За попередньою інформацією, двоє хлопців вживали наркотики, так звану сіль. 17-річний юнак помер, 19-річного хлопця встигла забрати швидка допомога. Наразі він знаходиться у відділенні інтенсивної терапії.

У відділі комунікації Нацполіції області Харків Times підтвердили, що така подія дйсно відбулася. За інформацією правоохоронців, 17-річний хлопець прийшов в гості до свого старшого приятеля. Гість приніс наркотик, якій хлопці вжили. Через деякий час вони заснули.  Прокинувшись, господар оселі намагався розбудити гостя, але не зміг цього зробити. В цей час додому повернулась його мати, яка і викликала швидку допомогу.

Лікарі констатували смерть 17-річного хлопця. Тіло померлого направлено до моргу для встановлення причини смерті.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Як повідомляв Харків Times, в Харкові від передозування наркотиками помер 14-річний підліток. Правоохоронці встановили, що троє підлітків зняли будинок у селищі Високий, щоб відсвяткувати день народження 16-річної дівчини.