На 5 років тюрми засудили рецидивіста, котрий поцупив з-під подушки пенсіонерки усі заощадження

Фото: veritas4.livejournal.com

Рецидивіст-грабіжник, що витягнув з-під подушки літньої жінки заощадження, поки вона спала, отримав вирок.

Про це ХарківTimes дізнався із повідомлення прокуратури Харківської області.

Дергачівський районний суд підтримав позицію місцевої прокуратури та визнав винним 23-річного місцевого жителя, раніше неодноразово судимого за корисливі злочини, у вчиненні грабежу з проникненням у житло (ч. 3 ст. 186 КК України).

Як розповів керівник Дергачівської місцевої прокуратури Андрій Кравченко, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Подія трапилася у листопаді 2017 року. Кількома місяцями раніше чоловік повернувся додому після відбування покарання за скоєння крадіжок та грабежів. Він дізнався, що сусідка назбирала значну суму коштів та вирішив її пограбувати.

Зловмисник прийшов до домоволодіння жінки і зайшов у хату. Господиня міцно спала.

Він обшукав будинок та, нічого не знайшовши, підійшов до ліжка, на якому відпочивала старенька. Він помітив, що під подушкою, на якій спала жінка, заховане пальто. Злодій потихеньку його витягнув та знайшов у кишені 15 тис. грн.

Коли жінка прокинулася вранці, вона зрозуміла, що її пограбували та викликала правоохоронців.

Як повідомляв ХарківTimes, грабунок у дитсадку закінчився для рецидивіста дуже сумно. Харків’яни допомогли поліцейським оперативно затримати чоловіка за пограбування жінки у дитячому садку.