Головні події 29 травня

Фото: kh.dsns.gov.ua

Власник Mercedes Sprinter, переливаючи пальне, спровокував вибух та пожежу (фото та відео, оновлено).  Чоловік отримав 70% опіків і був шпиталізований до лікарні.

Холодна вода по 17 гривень за куб, каналізація – по 11,24 гривень: нові тарифи “Харківводоканалу. 28 травня у комунальному підприємстві “Харківводоканал” провели відкриті слухання щодо чергового підвищення тарифів.

У справі про хабар на “Електроважмаші” не допитали й половини свідків. У справі службовців ДП “Завод “Електроважмаш”, викритих на одержанні хабара, допитано 22 свідка.

У Чугуєві відкриють підприємство з виготовлення електрокабельної продукції. Виробництво планують відкрити на території заводу паливної апаратури.

Директор Теруправління ГБР в Полтаві Тимошко заявив, що його звільнили (оновлено). Володимир Тимошко вважає своє звільненням свавіллям з боку керівництва Держбюро.

Завод імені Малишева очолить новий генеральний директор. Попередній керівник підприємства Олександра Хлань звільнений з посади у зв’язку із завершенням дії контракту.

Нардеп Грановський заявив про вихід з БПП. Він має намір далі будувати свою політичну кар’єру самостійно.

Козлова знялася з матчу проти Світоліної на Ролан Гаррос. Суперницею Світоліної в третьому колі Ролан Гаррос стане Гарбінє Мугуруса.

“Рок для перемоги”: організатори очікують на концерті близько 500 людей. 30 травня о 19.00 на майдані Свободи, біля намету “Все для перемоги”, гратимуть гурти “Жадан і Собаки”, “Папа Карло” та “Alcohol Ukulele”.