У Чугуєві відкриють підприємство з виготовлення електрокабельної продукції

Фото: chuguev-rada.gov.ua

ТОВ «Гранд Інвест ХХІ» має за мету відкрити підприємство у Чугуєві на території заводу паливної апаратури (вул.Робоча, 55 Б). Нове підприємство буде спеціалізуватись на виготовленні електрокабельної продукції.

28 травня з нагоди відкриття нового підприємства відбулася робоча зустріч міського голови Галини Мінаєвої з керівником ТОВ «Гранд Інвест ХХІ», повідомляє прес-служба Чугуївської міськради.

Відкриття підприємства надасть можливість створити близько ста нових робочих місць, а також наповнювати місцевий бюджет за рахунок податків. На підприємстві будуть належні умови праці, облаштовано їдальню для працівників.

ТОВ «Гранд Інвест ХХІ» належить до групи компаній DCL Group, яка об’єднує виробничі підприємства, що виготовляють продукцію під торговими марками ТМ Decolife, ТМ Harvinyl, ТМ Vodoley.

DCL Group входить до складу “Української асоціації виробників електротехніки”. Однією з основних цілей асоціації є не тільки створення на території України виробничих потужностей, які дозволять підняти українську промисловість, але і створити лейбл «made in UA» як гарантію високої якості.