Козлова знялася з матчу проти Світоліної на Ролан Гаррос

Фото: Ukrainian Tennis | BTU.ORG.UA / Twitter

Українська тенісистка Катерина Козлова не вийде на поєдинок другого кола Відкритого чемпіонату Франції проти першої “ракетки” України Еліни Світоліної.

Таким чином, поєдинок Еліна Світоліна (Україна, 9) – Катерина Козлова (Україна) другого кола змагань у Парижі закінчився перемогою Світоліної через відмову суперниці, повідомляє БТУ.

Катерина Козлова в коментарі БТУ, зокрема, зазначила, що в неї погіршився кашель, УЗД показало тріщину в ребрі, через яку вона відчуває дуже сильні болі.

За вихід у другий тиждень змагань у Парижі Еліна Світоліна побореться з Гарбінє Мугурусою, яка в другому колі перемогла Йоханну Ларссон, повідомляє БТУ.

Поєдинок Гарбінє Мугуруса (Іспанія, 19) – Йоханна Ларссон (Швеція) закінчився з рахунком 6:4, 6:1. Іспанська тенісистка успішно провела свою дебютну зустріч з представницею Швеції. Для перемоги Гарбінє Мугурусі знадобилося трохи більше години.

Ґрунтовий турнір Roland Garros серїі Grand Slam із призовим фондом 21 млн 330 тис. 500 доларів триватиме в Парижі (Франція) до 8 червня. Його чинною чемпіонкою є румунська тенісистка Симона Халеп.