Труханов оголосив про з’їзд об’єднаної «партії мерів» у Харкові

Фото: facebook.com

2 червня в Харкові пройде з’їзд об’єднаної «партії мерів» за участю мера Одеси Геннадія Труханова та мера Харкова Геннадія Кернеса.

Про це на сторінці в Facebook повідомив Геннадій Труханов.

«Це буде потужне, політично оформлене лобі інтересів українських громад у Парламенті: партія «Довіряй справам», а також наші однодумці в питаннях соціально-економічного розвитку України», – пише Труханов.

За його словами, на з’їзді відбудеться перший етап об’єднання партій, у даний момент тривають переговори.

«Зараз до нас приєднуються мери міст по всій Україні. Це ефективні і успішні управлінці, які виправдали довіру своїх виборців реальними справами. Кампанія довжиною в два місяці не залишає жодного шансу популізму і порожніх обіцянок. Люди будуть вибирати тільки тих, чия робота видна», – заявив мер Одеси.

Як повідомляв Харків Times, міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах.

20 травня Геннадій Кернес підтвердив: “Так, підтверджую – ми, з мером Одеси Геннадієм Трухановим дійсно поведемо в новий Парламент партію. АЛЕ! Ми були і залишимося міськими головами Харкова та Одеси. Наше завдання – влити нову кров у Верховну Раду…”