Військовослужбовці 92 ОМБр відпрацювали тактику ведення рейдових дій

Фото: Інформаційне агентство МО України у м. Харків

Військовослужбовці 92 окремої механізованої бригади (дислоцирована у Чугуївському районі Харківської області) відпрацювали тактику ведення рейдових дій.

Про це повідомляє Інформаційне агентство МО України у м. Харків.

За умовами навчань, ротно-тактичної група після відбиття вогневої засідки приступила до виконання навчальних завдань з в тилу умовного противника. В ході рейдових дій військовослужбовці відпрацювали знищення блокпостів та командних пунктів противника, а також взяття під контроль панівних висот та важливих рубежів.

Всього в тактичному тренуванні брали участь понад 250 військовослужбовців, та задіяно близько 20 одиниць військової техніки.

“Навіть маючи великий досвід ведення бойових дій, наші бійці продовжують покращувати рівень своїх знань та навичок”, – розповів командир 92 ОМБР полковник Володимир Кокорєв. – “Незважаючи на те, що рейдові дії ми відпрацьовуємо вперше, хлопці показали непоганий результат та довели, що вміють діяти в різних умовах обстановки. Я можу впевнено сказати, що мета навчань досягнута в повному обсязі”.

Командир бригади зазначив, що в ході проведення навчань основна увага зверталася на роботу командирського складу в бойових умовах, правильність постановки завдань підлеглим підрозділам, а також організацію та ведення відділеннями і взводами бою в умовах наступу та оборони.

Фото: Інформаційне агентство МО України у м. Харків