Патрульні Харкова зустріли чоловіка з гранатою (фото)

У ході особистого огляду у 25-річного громадянина вилучено корпус ручної гранати «Ф-1» та підривач до неї.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Харківської області.

Під час патрулювання по вулиці Алуштінська увагу поліцейських привернув 25-річний чоловік, який помітно занервував, коли побачив автомобіль патрульних та змінив напрямок руху. При поверхневій перевірці у рюкзаку чоловіка було виявлено предмет, схожий на гранату Ф-1 та підривач до неї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області. Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Холодногірського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівники поліції встановлюють місце придбання та мету зберігання боєприпасу.

Як повідомляв Харків Times, харківські патрульні затримали чоловіка, який порушував громадський порядок на вулиці Полтавський Шлях. В ході особистого огляду у 33-річного громадянина був виявлений корпус ручної гранати «Ф-1» та підривач до неї.