Конфлікт між однокурсниками закінчився вбивством (фото)

На Харківщини чоловік вбив знайому. Викрили зловмисника працівники Чугуївського відділу поліції.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Харківської області.

26 травня до чергової частини звернувся 62-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що біля альтанки на базі відпочинку у місті Чугуєві, виявив тіло невідомої особи.

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група.

В ході першочергових слідчих заходів було встановлено особу потерпілої. Нею виявилась 50-річна харків’янка. Померла була загорнута у ковдру та прикрита камінням. На її тілі експерти виявили чисельні гематоми на обличчі, голові та сліди удушення в області шиї.

Завдяки вжитим заходам правоохоронцям вдалося оперативно вийти на слід зловмисника. Ним виявився 53-річний мешканець міста Ізюм.

– В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 26 травня зловмисник із потерпілою святкували на базі відпочинку річницю випуску з університету, – розповів начальник Чугуївського відділу поліції Олександр Парфьонов. – Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між однокурсниками виник конфлікт, в результаті якого чоловік наніс жінці декілька ударів кулаками та задушив її. Щоб якось приховати сліди злочину, зловмисник загорнув тіло в ковдру та заховав його на території бази відпочинку, прикривши зверху камінням.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення. На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, сварка між чоловіком і жінкою закінчилася ножовим пораненням.