Біля намету “Все для перемоги” організували фотовиставку (відео)

Фото: скрін відео

На площі Свободи біля намету “Все для перемоги” волонтери розмістили стенди зі світлинами загиблих під час Революції Гідності та у війні на Донбасі харків’ян.

Виставку просто неба назвали “Алея Харківських Героїв”, повідомляє UA: Харків. Встановили стенди вранці 23 травня, до Дня героїв. Усього тут 5 стендів, говорить координатор намету Борис Редін.

«Тут у нас хлопці, які воювали: Мирослав Мисла, який загинув у Кримському, також доволі відомий, Родіонов Володимир. А тут у нас Євген Котляр з цього боку, Юрій Паращук, які загинули, Герої Небесної Сотні», — говорить Редін.

Він зауважив, що насправді героїв-харків’ян набагато більше і сподівається, що фотовиставка поступово збільшиться.

Як повідомляв Харків Times,  на площі Свободи на місці згорілого появився новий намет «Все для перемоги». За словами активістів, події біля намету згуртували містян: харків’яни активно допомогали у відновленні намету, робили грошові пожертвування. Намет – це не меморіальний комплекс, це платформа для живого спілкування.

Жадан ініціював рок-концерт у Харкові біля намету “Все для перемоги”.

Концерт “Рок для перемоги” відбудеться 30 травня у 19:00 на підтримку намету “Все для перемоги” на площі Свободи у центрі Харкова за участі групи “Жадан і собаки” та інших харківських рок-музикантів.