На Академіка Богомольця жінка б’є дітей, що грають на майданчиках

Фото: Яна Сажнева/Facebook

Вдень 19 травня харків’янку і її сина на вулиці Академіка Богомольця побила молода жінка.

Про це повідомила сама потерпіла, Яна Сажнева в Facebook.

За словами Яни Сажневої, вона стояла на зупинці громадського транспорту, а її син разом з другом відійшов на тренажери. Через кілька хвилин дитина прибігла до матері і повідомила, що невідома жінка прогнала їх з майданчика.

“Я виглянула з зупинки і бачу, що це істота мчить на нас, вдарила мого сина, ляпас зарядила, я її відштовхувала, кричала на неї, у мене істерика, син побілів від жаху …. Не могла від неї піти, вона кидалась . Син втекти встиг- я ні-вона і мені зарядила гарненько в скроню, поки я намагалася викликати поліцію “, – повідомила Яна Саржина.

Вона додала, що відтягли від неї агресивну жінку двоє чоловіків. За словами Яни Саржиному, крім неї жертвами агресії жінки стала ще одна дівчина і її син у віці 3-4 років.

Харків’янка відзначила, що це не перший випадок, коли  дана жінка виявляє агресію до молодих мам і маленьких дітей. Як правило, нападає на малят на вулиці академіка Богомольця та прилеглих. Яна Саржина повідомила, що в минулому році ця жінка також била дітей. Постраждалі викликали поліцію, знімали побої.

“Вона знову бігає по майданчиках і лупасіт дітей, плюється, мати такі ….. Страшно, а якщо завтра повернеться з ножем, цеглою, палицею … Я в жаху !!!!! Район заводу Шевченка, Новоселівка. Хто з цього району-утримуйте дітей одних гуляти “, – повідомила харків’янка.

У відділі комунікації Нацполіціі області журналістам розповіли, що 19 травня о 13:17 в поліцію надійшло повідомлення від оператора «102» про те, що по вулиці Академіка Богомольця невідома жінка б’є 31-річну заявницю і її неповнолітню дитину.

На місце події виїхали правоохоронці, які опитали свідків події та встановили особу порушника. Нею виявилася 34-річна місцева жителька.

Даний факт внесений до Журналу єдиного обліку Новобаварського відділу поліції. Вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.