У родині харків’ян побили 4-річного хлопчика – поліція відкрила кримінальну справу (відео)

Фото: aif.ua

Співробітники Індустріального відділу поліції проводять досудове розслідування у відношенні двох жителів Харкова, які побили свого 4-річного сина.

Про те, що в Харкові батьки знущаються над маленькою дитиною, першими спочатку повідомили в соцмережах і опублікували відео.

На кадрах – маленька дитина, який, плачучи, збирає недопалки. Мати в цей час лається з чоловіком, кричить на сина, а глава сімейства просто знімає все на відео.

У повідомленні говориться, що сім’я проживає в районі ХТЗ.

У відділі комунікації Нацполіціі області підтвердили, що, дійсно, в Індустріальному районі Харкова проживає сім’я, в якій батьки систематично знущаються над 4-річним сином. Спікер Нацполціі Оксана Калмикова розповіла журналістам, що хлопчика побила матір. Лікарі, до яких звернулися батьки, діагностували у дитини забиття голови. 11 травня медики про побиття дитини повідомили до Індустріального відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що раніше судимі батьки дитини неодноразово залучалися до відповідальності за факти насильства в сім’ї.

“В даний час хлопчик знаходиться в дитячій лікарні. Стан його здоров’я задовільний. Вирішується питання про позбавлення батьків батьківських прав і притягнення до відповідальності. За фактом побиття дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України “, – повідомили у відділі комунікації.