“Невідомі патріоти” облили зеленкою антимайданівця Головачова

Скриншот: Фрайкор / Facеbook

Невідомі 15 травня біля будівлі Фрунзенського райсуду облили зеленкою активного учасника харківського антимайдану Спартака Головачова. Інцидент стався після закінчення чергового засідання у справі про теракт біля Палацу Спорту.

Відео опублікувала громадська організація “Фрайкор” на своїй сторінці у Facebook.

“Нещодавно одіозний сепаратист, один із лідерів харківського антимайдану Спартак Головачов набрався сміливості сходити до волонтерського центру, де допомагають бійцям на фронті, щоб перевірити “чи нема там нічого забороненого” (судячи з відео, мова йде про “Укроп-хол” на майдані Свободи – ХТ). А сьогодні це створіння прийшло до суду, в якому в цей час слухалася справа обвинувачених у підриві мирної ходи Євромайдану у 2015 році. Після слухання невідомі патріоти трохи нагадали Спартаку, що його поводження неприпустиме і що йому давно час повертатися в місця не такі віддалені. Велике питання до органів правопорядку, чому цей негідник вільно пересувається містом і дозволяє собі таку зухвалу поведінку”, – зазначено у дописі на сторінці “Фрайкору”

UA: Харків повідомляє з посиланням на дружину Головачова Вікторію, що в чоловіка – опіки очей першого та другого ступенів. Він написав заяву до поліції. Хто його облив зеленкою – не знає.